功能內衣對八字形胸形的幫助

今天有一位客人(陳小姐)入咗黎Sunna Character睇功能內衣:

陳小姐:我本身未試過功能內衣,想睇下你地款色

店員:我留意到你個胸形比較開呢!其實功能內衣可以幫到你改善呢個問題。
陳小姐:系呀,我都覺得我個胸形有啲8字形。

店員:我可以建議您著一啲比較集中型的款色,著咗會睇到個效果,個胸形會靚啲,久而久之可以幫你改善到胸形。

陳小姐進入試身室試穿集中型功能內衣

店員:著功能內衣時要彎低小小腰咁扣背扣,再撥一撥兩旁腋下肉到前面。肩帶唔可以太鬆亦唔可以太緊,大約擺到手指入去嘅鬆緊程度就可以。當腋下肉修返到前面就可以睇得到胸形集中咗。

陳小姐:又真系成個形都出返黎喎!同我頭先著住嗰件胸圍真系唔同,頭先個胸形好似好唔自然,個胸形向外走咁

店員:系呀,睇落去個身形仲無咁橫㗎。你試下再著返件衫,拉一拉緊件衫,就可以睇到個形真系唔同咗,修到腋下啲肉到前面胸部, 睇落就會無咁橫。只要有恆心著住呢類型嘅功能內衣,你個胸形會慢慢變得更集中㗎喇。

Summary
功能內衣對八字形胸形的幫助
Article Name
功能內衣對八字形胸形的幫助
Description
修到腋下啲肉到前面胸部, 睇落就會無咁橫。只要有恆心著住呢類型嘅功能內衣,你個胸形會慢慢變得更集中㗎喇。
Publisher Name
Sunna Character

Sunna Character